Tűzvilág Partneri csomagok


tzv-kezben-tuz-feliratnelkul

Partneri csomagok

 

Ajánlatunk leendő Partnereink számára

Két csomagot dolgoztunk ki, hogy mindenki kiválaszthassa a számára ideális megoldást.


BASIC csomagcsomagok-basic

Válaszd ezt a csomagot, ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod elsőként szerepeljen a Tűzvilág Magazin weboldalán, de nem szeretnéd most kihasználni online kampányaink (lásd alább) nyújtotta exkluzív előnyöket.

Természetesen később bármikor átválthatsz a Trend csomagra, azonban az akciós árakat csak induláskor tudjuk garantálni!

Tovább a megrendelőlapra …


 TREND csomagcsomagok-trend

A Trend csomagban reklámkampányaink során kihasználjuk az online marketing nyújtotta lehetőségeket (nyereményjátékok, hírlevelek, letölthető tudásanyagok stb.) és a kiépült adatbázisokra építve célzott kampányokat indítunk a fatüzelés iránt érdeklődő ügyfeleknek (lásd Tűzvilág™ Trendek 2017 eMagazin). Trend csomagunk kiváló választás, ha a vállalkozásodat is a legújabb trendek szerint szeretnéd menedzselni.

Tovább a megrendelőlapra …


INDULÁSI AKCIÓ -20 %

Indulási akciónk 2016. december 20-ig érvényes.
Rendeld meg mielőbb a csomagot, nehogy lemaradj a kedvezményről!


SZOLGÁLTATÁSAINK

Mindkét csomag (Basic, Trend) tartalmazza a következő szolgáltatásokat

 1. Tűzvilág Magazin Partner

  A Tűzvilág Magazin Partnerek oldalán (www.tuzvilag-magazin.hu/partnerek) tevékenységi kör szerinti bontásban (kivitelező, gyártó, forgalmazó stb.) mutatjuk be Partnereink vállalkozását.

  Minden partnerünk részére biztosítunk egy saját profiloldalt, ahol önálló tartalmak, képek, videók és linkek kerülhetnek elhelyezésre. Ez lesz a Te virtuális bemutatótermed a „Tűzművesek utcáján”.

tuzvilag-face-mag

 1. Facebook megosztás

  Ugye, tudod, hogy potenciális megrendelőink többsége a facebookon informálódik? Ezért a Partnereink weboldalát vagy Facebook profilját egy szuper ajánlószöveggel (ha akarod, a szövegírónk megírja neked) havonta egyszer megosztjuk közösségi oldalunkon.

 1. Tűzvilág Partner logó használata

  Ha partnerünk vagy, akkor a szerződés időtartama alatt jogosult vagy a Tűzvilág Partner logó használatára (ez egy minőségi védjegy) amelyet elhelyezhetsz weboldaladon, felhasználhatsz minden kommunikációdban.tzv-partnerlogo

 1. Tűzvilág Galéria

  Partnereink számára négy referenciafotó feltöltését biztosítjuk a weboldalunk és a facebook profilunk tematikus galériáiba. A képek linkelhetők, saját logóval elláthatók, így látogatókat terelhetsz az oldaladra és üzleteket köthetsz.

 1. Médiaajánlat kedvezmény

  20% (BASIC csomag) illetve 25% (TREND csomag) kedvezményt biztosítunk partnereiknek online hirdetési felületeink mindenkori listaárából.

 1. Hűség kedvezmény

  A partneri szerződés lejártával a csomag megújításának díjából a BASIC csomagot választók 15%, a TREND csomagot választók 20% kedvezménnyel élhetnek.


Kizárólag a TREND csomagban található szolgáltatások

– Amiért érdemes a TREND csomagot választani –

 1. Tűzvilág™ Trendek 2017 eMagazintzv-trend2017_ver01

A Tűzvilág reklámkampány zászlóshajója a Tűzvilág™ Trendek 2017 – eMagazin. Ez egy, a látogatók számára feliratkozás után online elérhető és letölthető pdf Magazin, amely a Tűzvilág saját tartalmai mellett partnereink 2017-es év elejére szóló ajánlatait tartalmazza. Lényege, hogy ajánlatod nem csak a weboldalra kerül ki, hanem az építés iránt leginkább érdeklődő ügyfelekhez közvetlenül jut el.

 1. Tűzvilág™ partneri hírlevél (business to business – b2b)

A Tűzvilág Partnereink lehetőséget kapnak arra, hogy havonta egyszer a Partneri hírlevelünkön keresztül elérhessék már meglévő és potenciális Tűzvilág partnereket. A partneri hírlevélben a legfrissebb, szakmának szóló híreink mellett a te ajánlatod is megjelenhet közvetlenül kollégáinknak címezve (pl. extra akciók viszonteladóknak, új termékek, workshopok hirdetése).

 1. Tűzvilág™ vásárlói hírlevél (business to customers – b2c)

A kampányaink (nyereményjátékok, eMagazin stb.) során feliratkozott látogatóknak havonta egyszer hírlevelet küldünk, amelyben Te is lehetőséget kapsz, hogy tájékoztasd az érdeklődőket legfrissebb ajánlataidról, aktuális akcióidról.

Tovább a megrendelőlapra …


EXTRA AJÁNLATUNK

– csomagjaink mellé ajánljuk –

Céged arculatára szabott Tüzelési útmutató

Ez egy profi megjelenésű, szakmailag ellenőrzött tüzelési útmutató, amelyet vállalkozásod arculatára szabunk. Vállalkozásod profilja szerint választhatsz, hogy Cserépkályhás vagy Kandallós tüzelési útmutatót szeretnél, illetve igény szerint mindkettőt is megrendelheted.
(A csomagok tartalma 1-1 db pdf fájl 20 db (vagy 10-10 db) nyomtatott példány.)

Az útmutató árából 40% kedvezményt adunk, ha valamelyik Partneri csomaggal (Basic/Trend) együtt rendeled meg.


1, Cserépkályha tüzelési útmutató

Tuzvilag_Utmutato-lapozos

49 000 Ft

valamelyik Partneri csomaggal együtt

29 400 Ft


2, Kandalló tüzelési útmutató

49 000 Ft

valamelyik Partneri csomaggal együtt

29 400 Ft


3, Mindkét útmutató

utmutat-kandallo-cserepkalyha

64 900 Ft

valamelyik Partneri csomaggal együtt

38 900 Ft


Tovább a megrendelőlapra …